Fytomineralen, nieuwe energie

Fytomineralen, nieuwe energie

Planten behoren al duizenden jaren tot onze tradities, zelfs tot ons dagelijks leven. In de oudheid had men een empirische kennis over planten, voor de bereiding van aftreksels en zalven…

Hun rijkdom: honderden verschillende stoffen die synergetisch werken. Dit traditionele gebruik is vandaag nog altijd springlevend.

Op dezelfde manier werden oligo-elementen en mineralen door alle beschavingen intuïtief gebruikt. Zij worden door ons lichaam niet aangemaakt en vervullen essentiële functies voor de gezondheid.

De doeltreffendheid van planten en de kracht van mineralen en oligo-elementen samenvoegen, leidt ons naar nieuwe energie: de fytomineralen.

Planten en oligo-elementen, bronnen van welzijn en van vitaliteit

Planten produceren ontelbare stoffen voor hun overleving. De mens heeft ze zeer vroeg leren gebruiken voor zijn welzijn. Vandaag spreekt men van 'traditioneel gebruik van de planten', dat zeer dikwijls bevestigd wordt door de huidige wetenschappelijke kennis.

Oligo-elementen en mineralen, die niet door ons lichaam worden aangemaakt, hebben een groot biologisch belang, vooral ter hoogte van de cellen, waar zij de enzymatische reacties activeren die onmisbaar zijn voor de levensfuncties. Koper, selenium en zink dragen op die manier bij tot de werking van het immuunsysteem. Magnesium helpt vermoeidheid verminderen, enz…

Nutergia laboratorium

Kleine fabricagegeheimen

Elk fytomineraal associeert de gunstige effecten van planten met een geheel van oligo-elementen uit de zee en van het land en andere geselecteerde oligo-elementen.

Fabricageprocessen
Fabricageprocessen
Fabricageprocessen
Kleine fabricagegeheimen
Procédé de fabrication
Procédé de fabrication
Procédé de fabrication exclusif NUTERGIA
Procédé de fabrication exclusif NUTERGIA

Procédé de fabrication exclusif NUTERGIA

De pluspunten van de producten

Exclusieve samenstelling

  • Associatie van planten en oligo-elementen uit zeewater en kleiwater

Kwaliteit

  • Liefst wilde planten of gecertificeerd uit biologische teelt
  • Zonder kunstmatig aroma, zonder zoetstof