Vetkussentjes zijn niet meer in de mode!Denkt u met de zomerdagen in aantocht ook al aan het strand, jurkjes en uw bikini? Helaas is de cellulitis op uw bovenbenen, uw grootste vijand, heel hardnekkig, zelfs na het zoveelste dieet ... Daarom stelt Nutergia voor om deze zomer ERGYDRAINE voor een diepgaande drainage te combineren met ERGYPAÏNE Plus voor zijn effect op cellulitis.

Cellulitis, dé vijand van elke vrouw

Cellulitis is niets anders dan een verandering in de structuur en verdeling van het onderhuidse vetweefsel. Dit fenomeen kan zich bij elke vrouw, hoe dik of dun ook, voordoen.
Als gevolg daarvan ontstaat er onderhuids een opeenstapeling van vetcellen, die hoofdzakelijk zichtbaar wordt ter hoogte van de bovenbenen, billen en buik ... We spreken dan over vetkussentjes of sinaasappelhuid.
Hoewel cellulitis geen gevaar vormt voor de gezondheid, zien veel vrouwen er een heus esthetisch probleem in. 

ERGYPAÏNE Plus • Gedaan met cellulitis!


Deze formule bevat twee belangrijke bestanddelen die vetkussentjes en sinaasappelhuid helpen verminderen:

  • Papaja heeft een proteolytische werking en helpt het onderhuids vet verminderen.
  • Extracten van druivendraf staan erom bekend afslanking en vermindering van cellulitis te ondersteunen in het kader van een aangepast dieet.

 Aanbevolen gebruik:
1 à 4 capsule(s) per dag, buiten de maaltijden.

Het advies van een gezondheidsprofessional is aanbevolen voor kinderen, in geval van zwangerschap en borstvoeding. Niet gebruiken in geval van allergie voor een van de bestanddelen.

>  Meer weten over dit product...

Drainage, een essentiële reflex

Cellulitis kan het gevolg zijn van een opeenstapeling van afvalstoffen in de vetweefsels, van een slechte vochtafvoer (retentie), van voedingsmiddelen die vetopslag in de hand werken, ...

Eén oplossing om dit ongemak te verhelpen en het lichaam te ‘zuiveren’: drainage!

ERGYDRAINE • Eliminatie, in alle lichtheid!

Deze fytominerale oplossing combineert planten en oligo-elementen. Ze bevat moerasspirea, artisjok, zwarte bes, lindespint en chroom.

  • Moerasspirea en zwarte bes staan erom bekend vochtafvoer via de nieren te bevorderen en dragen bijgevolg bij tot de drainage van het lichaam.
  • Moerasspirea, artisjok en zwarte bes worden traditioneel gezien gebruikt om de eliminatiefuncties van het lichaam te ondersteunen.
  • Artisjok en zwarte bes vergemakkelijken het gewichtsverlies in het kader van een aangepast dieet.

ERGYDRAINE, een product van het gamma FYTOMINERALEN.

 Aanbevolen gebruik:
10 à 20 ml per dag in 1 glas water (150 ml) of in 1 liter water aanlengen.

Het advies van een gezondheidsprofessioneel is aanbevolen in geval van zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Raadpleeg een gezondheidsprofesionnal bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (moerasspirea). Niet aanbevolen voor mensen met allergieën voor salicylderivaten (moerasspirea). Alleen voor gebruik door volwassenen (moerasspirea).

>  Meer weten over dit product...

Drie onmisbare hulpmiddelen om cellulitis effectief te verslaan:

Regelmatig lichaamsbeweging: profiteer van het mooie weer om met de fiets te gaan werken, neem de trap in plaats van de lift, ...

Evenwichtige voeding: minder suiker en meer vochtafdrijvende voedingsmiddelen (komkommer, kool, radijs, broccoli, selder, asperges, ananas, zwarte bes, citroen, ...).

Massage: niets beters om vetophoping aan te pakken, de lipolyse te activeren en uw huid er weer mooi te laten uitzien.