BI-ORTHOX & ERGYONAGREHuid en blootstelling aan de zon

De zon kan de huid snel doen uitdrogen. Onder invloed van uv A-stralen die tot diep in de lederhuid doordringen, raakt het hyaluronzuur, dat vocht als een echte spons aantrekt, beschadigd. De huid raakt uitgedroogd en kan ongemakkelijk aanvoelen.
Meer aan het huidoppervlak werken de vrije radicalen, die onder invloed van de uv-stralen worden gevormd, in op de huidbarrière en meer in het bijzonder op de membraanlipiden die hierdoor worden afgebroken. Dit leidt tot een groter vochtverlies, waardoor de huid uitdroogt en vroegtijdig veroudert.

Uw huid van binnenuit voeden

U kunt uw huid via uw voeding verzorgen! Meervoudig onverzadigde vetzuren zoals omega-3 en omega-6 dragen namelijk bij tot de opbouw van huidcelmembranen en hebben een hydraterend vermogen. Deze essentiële vetzuren zitten min of meer in wat we dagelijks op ons bord krijgen.

Uw huidbarrière herstellen door een inname van extra vetzuren is dan ook een gezond gebaar om uw huid voor te bereiden op de zomerse zon en zo een mooi en langdurig gebruinde huid te krijgen.

Stop aan de vrije radicalen

Het meest geniepige en minst zichtbare effect van de zon is de vorming van vrije radicalen onder invloed van uv B- en uv A-stralen bij langdurige blootstelling. Deze vrije radicalen zijn bovendien een bron van oxidatieve stress en versnellen de cel- en huidveroudering.

Tegenwoordig denken we er allemaal wel aan om onze huid en onze ogen tegen de zonnestralen te beschermen: zonnebril, zonnecrème, uv-beschermende kleding, parasol...

Maar daarnaast is het ook interessant om uw lichaam van binnenuit te beschermen door de aanvoer van antioxidanten. Deze helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve schade als gevolg van uv-stralen. 

ERGYONAGRE

ERGYONAGRE bevat hoogwaardige teunisbloemolie, die helpt om de inname van gunstige polyonverzadigde vetzuren voor de vrouw te garanderen, in het bijzonder bij cyclusstoornissen en huidproblemen. Teunisbloem helpt immers om de huid gezond te houden.

Het gunstige effect wordt verkregen bij verbruik van 6000 mg teunisbloemolie.


 Aanbevolen gebruik:
2 à 3 capsules per dag, bij de maaltijd.


> Meer weten over dit product...

Bi-ORTHOX

Bi-ORTHOX is een complex van vitaminen, oligo-elementen en plantaardige antioxidanten uit plantenextracten. Dit complex van actieve bestanddelen is interessant omdat het de cellen van de huid en ogen tegen oxidatieve stress beschermt dankzij de groene thee die rijk is aan polyfenolen, dankzij vitaminen A en B2 die bijdragen tot het behoud van een normale huid en dankzij blauwe bosbes die de werking van het netvlies ondersteunt en de ogen gezond houdt.


 Aanbevolen gebruik:
2 capsules per dag.


> Meer weten over dit product...