Vitaliteit - Intellectuele prestaties

Vitaliteit - Intellectuele prestaties

Op elke leeftijd ondergaan we het hele jaar door 'verklaarbaar' energieverlies: seizoensgebonden aanvallen door virussen, slaapgebrek, hoge werklast… Ieder van ons kan dan aangepaste oplossingen vinden: specifieke versterkende vitaminen, zoals vitamine C, ginseng en andere planten die algemeen erkend zijn voor hun energieopwekkende eigenschappen.

Als de vermoeidheid echter aanhoudt, kan u het verbroken evenwicht in de cellen herstellen door de aanvoer van oligo-elementen en vitaminen, vooral van groep B. Zonder deze voedingsstoffen zijn geen chemische reacties in onze cellen mogelijk. Zij zijn als het ware de startmotoren van de cellen die in overmaat door onze moderne leefstijl worden opgebruikt en bovendien op ons bord minder aanwezig zijn.

U dreigt overwerkt te raken? Examens in zicht? U zit dag in dag uit achter de computer? Plaats op uw menu, naar keuze, groenten - of fruit - die uw intellectuele energie een boost geven (ginseng, maté) of de doorbloeding ondersteunen (ginkgo, cassis, blauwe bosbes…), of nog, voedingsstoffen die een rol spelen in de cognitieve functies (zink, vitaminen B5 en B6).

ERGYOPTYL

ERGYOPTYL

    Geschikt voor :
  • Ondersteuning van de oogfunctie
  • Langdurige blootstelling aan schermen (PC, tablet, smartphone…)